Advies

Het laten (ver)bouwen van een woning of bedrijfspand is een behoorlijk project. Er gaat altijd veel denkwerk aan vooraf. Wil je alle mogelijkheden zo goed mogelijk benutten en zeker weten dat je niets over het hoofd ziet? Schakel dan advies van een onafhankelijke professional in.

Bouwadvies geeft zekerheid in het bouwproces en het bespaart geld en energie bij het realiseren van bouwplannen. Neem zeker contact op voor een advies als het gaat om:

  • Het selecteren van een bouwkavel
  • Het selecteren van een efficiënt bouwsysteem
  • Bouwkosten en besparingen
  • Nul op de meter of energieneutraal
  • Ontwerp en constructief advies

Bouwcoach

Ken je de Woning van Nu al? Woning van Nu streeft naar heldere en betaalbare nieuwbouwwoningen en verbouwingstrajecten. Door vooruit te denken en kennis te delen met de opdrachtgever worden betere keuzes gemaakt in het traject en behaal je betere resultaten voor je droomwoning. Een onafhankelijke bouwcoach denkt mee gedurende het gehele bouwtraject. Lees hier meer.

Door bewust te worden van alle bouwkundige aspecten creëren we een vooruitzicht naast zekerheid in het eindresultaat. Helderheid in proces en communicatie is ons speerpunt en hiermee streven we naar groei. 

Referentie projecten

Benieuwd naar onze ervaring? Op onze website staat een groot aantal projecten die wij gerealiseerd hebben onder kopje PROJECTEN.

Meer informatie? Stel uw vraag aan de bouwexpert!