21
dec

Categorie: Nieuws Ontwerp

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij bezig met het opzetten van een plan voor het herbouwen van een pand aan de Groningerstraat 83 in Assen. Hier staat een oud pand dat echt aangepakt moet worden.

In eerste instantie ontstond het plan om dit pand helemaal te renoveren en er 2 appartementen in te realiseren, maar al snel bleek dat aan al het onderhoud dat gedaan moest worden veel te hoge kosten hingen. We besloten een plan te maken voor complete herbouw.

5 verdiepingen

Op de plek van het huidige pand moet een prachtig nieuw pand komen te staan met maar liefst 5 verdiepingen. Het plan is om hier 6 tot 8 appartementen in te realiseren.

Op dit moment gaan de plannen naar de gemeente voor een eerste beoordeling. Houd onze website in de gaten voor ontwikkelingen over dit gave plan voor dit mooie pand.

Hieronder een aantal voorbeelden van hoe het pand eruit zou kunnen gaan zien:

Buren

Op de foto hieronder is goed te zien dat pand naast de Groningerstraat 83 al helemaal opnieuw gebouwd is. Hier staat een mooi modern pand met 5 verdiepingen en daarin verschillende appartementen. Aan de andere kant staat nog een pand in de oude staat.

Meer informatie? Stel uw vraag aan de bouwexpert!