Bureau

Eksom is een bouwkundig expertisebureau dat streeft naar een efficiënte aanpak van al uw bouwkundige plannen als het gaat om ontwerp, advies, vergunningen, constructies, duurzaamheid en inspectie. Door bewust te worden van alle bouwkundige aspecten creëren we een vooruitzicht naast zekerheid van kwaliteit. Helderheid in proces en communicatie is ons speerpunt en hiermee streven we naar groei.

Eksom zet zich in voor een transparante werkwijze waardoor opdrachtgevers helderheid krijgen in het eindproduct en de daarbij behorende kosten.

Bakir Abu Shama | Projectmanager/constructeur

Bakir Abu Shama | Projectmanager/constructeur

Bakir Abu Shama is een ervaren bouwkundige. Hij heeft ervaring opgebouwd binnen de uitvoering van de bouw, de gemeentelijke vergunningsafdeling en bij architectenbureaus. De laatste tijd is hij vooral bezig met het coachen van particuliere en zakelijke klanten bij hun bouwplannen. Zijn doel: bouwers voorzien van veel kennis zodat ze bewuste keuzes maken. Met dit idee is Bakir het concept ‘Woning van Nu’. gestart. Door een bouwtraject slim aan te pakken, met efficiënte en bewustere keuzes, besparen we opdrachtgevers stress, geld en onzekerheid. We garanderen je droomhuis op een veilige, rustige en plezierige manier!

Contact Bakir via bakir@eksom.nl

Harry Oosting | Bouwcoach/bouwadviseur

Harry Oosting | Bouwcoach/bouwadviseur

Harry studeerde in 1985 af aan de HTS Bouwkunde in Groningen. De afgelopen jaren heeft hij onder andere gewerkt bij verschillende aannemers, coacht hij techneuten op het gebied van communicatieve vaardigheden en leidinggeven en ook is hij docent bouwkunde aan de Hanze Hogeschool Groningen. Sinds 2004 is hij directeur van de KOB (Kader Opleiding Bouw) in Groningen. Hier worden mensen opgeleid die een eigen aannemersbedrijf willen starten. Het is zijn doel om ingewikkelde bouwkundige trajecten te vertalen naar begrijpbare taal. Met zijn ervaring helpt Harry onze particuliere en zakelijke klanten bij het realiseren van hun (ver)bouwplannen.

Contact Harry via info@eksom.nl

Jorn Oosting | Calculator/bestekschrijver (BIM)

Jorn Oosting | Calculator/bestekschrijver (BIM)

Jorn is een ervaren calculator die zich in zet voor een efficiënte aanpak. Zo combineert Jorn zijn calculaties en bestek middels het systeem BIM.

Contact Jorn via jorn@eksom.nl

Dimitri Boiten | Tekenaar/modelleur (BIM)

Dimitri Boiten | Tekenaar/modelleur (BIM)

Dimitri is een ervaren tekenaar/modelleur die inzet voor het leveren van bouwkundige en constructieve tekeningen op hoogwaardig niveau.

Contact Dimitri via dimitri@eksom.nl

Melvin Korte | Tekenaar/modelleur (BIM)

Melvin Korte | Tekenaar/modelleur (BIM)

Melvin is een zorgvuldige tekenaar/modelleur die inzet voor het leveren van bouwkundige en constructieve tekeningen op hoogwaardig niveau.

Contact Melvin via melvin@eksom.nl